Tři Věžičky se stěhují

Konference, která byla každoročně pořádaná Svazem chovatelů prasat v hotelu Tři Věžičky se v letošním roce z technických důvodů stěhuje na nové místo. Bude se konat v Hotelu Akademie Naháč 8. listopadu 2017. Tak jako obvykle však připravujeme program, který zaujme širokou chovatelskou veřejnost.

Nezbytným předpokladem dobrých ekonomických výsledků podniku je co nejlepší využití všech dostupných prostředků. Navíc ne vždy je nejvyšší užitkovost zárukou nejlepšího ekonomického výsledku. Proto je dopolední blok věnován efektivitě v chovu prasat.

Odpolední část reaguje na aktuální výzvy, které před chovateli stojí. Asi nejakutnější z nich je ochrana proti africkému moru prasat a nezanedbatelné problémy pro chovatele může znamenat i zákaz používáni oxidů zinku v krmných směsích pro odstávčata. Vynechána nebude ani problematika dotací. Česká republika se momentálně snaží o notifikaci nového dotačního titulu, který bude chovatelům představen.


Program konference i registrační formulář najdete na http://www.schpcm.cz.... Počet návštěvníků je omezen, proto se neváhejte registrovat.

-JS-