![]() |
||||||||||||||||||||||||||||
SEO webu sledují SEO nástroje.cz ![]() ![]() Creative Commons Uveďte autora 3.0 Česko |
Svaz chovatelů prasat, z.s. ![]() pořádá konferenci pro chovatele prasat s mezinárodní účastí Chov prasat 2016
Výkrmem křížem krážem
konanou 3. listopadu 2015 v hotelu Tři Věžičky ve Stříteži u Jihlavy
Program:
900-1000 Registrace účastníků 1000-1015 Zahájení konference 1015-1115 Jak být úspěšný při použití mokrého krmeníRaymond van de Wetering, Holandsko 1115-1200 Systémy mokrého krmení ve výkrmu Ing. Tomáš Diart, Farmtec 1200-1230 Enzimy produkující mikroorganismy pro efektivní chov prasat od odstavu po výkrm! M. Sc. Agr. Petra Prossler, Biochem 1230-1330 Oběd
1330-1350 Respirační onemocnění prasat ve výkrmu MVDr. Tomáš
Jirásek, MEVET, s.r.o.1350-1420 Sliny prasat jako vhodný diagnostický materiál,MVDr. Petr Václavek, SVÚ Jihlava 1420-1500 Zlepšení růstuJan Sandberg, Envirologic, Švédsko 1500 Zakončení konference Vystoupení zahraničních účastníků konference bude simultánně tlumočeno. Organizační pokyny 1.Účastnický poplatek činí 200 Kč za osobu - člena Svazu 400 Kč za osobu - nečlena Svazu Poplatek zašlete na náš účet u Československé obchodní banky – hlavní pobočka v Praze 1, Na Poříčí 24, číslo účtu: 581320183/0300, konstantní symbol: 0308 , variabilní symbol: 1103 nejpozději do 29.10.2015. 2. Registrace je z technických důvodů nutná ! Počet účastníků je omezen. 3. Závaznou přihlášku zašlete nejpozději do 29.10.2015 On-line verzi přihlášky naleznete na stránkách svazu. V případě nutnosti zašlete tištěnou přihlášku na adresu:
Svaz chovatelů prasat
4. Při neúčasti na semináři se účastnický poplatek nevrací.Bavorská 856/14 155 00 Praha 5. Přihlášky je možno zasílat také elektronicky na adresu: blazkova@schpcm.cz. 5. Faktura na zaplacený poplatek bude vydávána při prezenci. 6.Případné dotazy na tel.: 607 667 331 e-mail: stibal@schpcm.cz (SCHP) nebo 266 712 861 Odborný garant: Ing. Jan Stibal (SCHP) Organizační spolupráce: Magdalena Blažková, Ing. Pavla Šťastná; On-line registrace zde Přihláška k tisku zde
|